KÜTAHYA / MERKEZ - Millî Eğitim Vakfı Halime Erkan İlkokulu

SAYGI!

1. Sınıfta çocuklarla saygı kavramı konusunda sohbet edildi.

2. Farklılıklara saygıyla ilgili bilinç geliştirildi.

3. Büyüklere ve yaşlılara saygı kapsamında drama çalışması yapıldı.Veli bilgilendirme bültenleri gönderildi.

4. Anneannemi,babaannemi,dedemi seviyorum aile katılım çalışmaları yapıldı.

5. Çevremdeki canlılara,doğaya,hayvanlara saygı kapsamında evde ve sokakta hayvan besleme ve bakımı ile

ilgili çalışmalar yapıldı.

6. Çevremi seviyorum ve temiz tutuyorum sınıfta etkinlik ve aile katılım çalışmaları yapıldı.

7. Okulum nasıl olmalı sohbet edildi. Soru-cevap etkinliği yapıldı. Okul ile ilgili parmak oyunu oynandı.

8. Sınıfta saygı göstermeyen çocuk ve saygılı çocuk drama etkinliği yapıldı.

9. Farklıyız ama arkadaşız adlı hikaye laptoptan izlendi. Dostluk yuvası adlı hikaye sınıfta çocuklara anlatıldı.

10. Mustafa Kemal Atatürk ‘ün hayatı hakkında bilgi verildi. Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve 24 kasım

öğretmenler günü hakkında çocuklarla sohbet edildi . Atatürk büstüne gezi düzenlendi.

11. Türk bayrağının ve Vatanımızın bizim için önemi anlatıldı. Vatan ve Bayrak sevgisi aşılandı. Vatanımıza ve

bayrağımıza niçin saygı göstermeliyiz sohbet edildi.

31-01-202431-01-202431-01-202431-01-2024

Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 31.01.2024 16:51 - Görüntülenme: 26