KÜTAHYA / MERKEZ - Millî Eğitim Vakfı Halime Erkan İlkokulu

Ocak Ayı Anasınıfı Etkinliklerimiz

OCAK AYI FAALİYET (02.01.2024- 10.01.2024): UZMAN DAVETİ

1.Okul öncesi öğretmeni tarafından çocuk edebiyatı alanında çalışan (yazar, çizer,akademisyen, masal anlatıcısı vb.) bir uzman ile iletişim kurulur. Okulumuz okul öncesiöğretmeni Oktay OKYAY tarafından çocuk edebiyatı alanında çalışan bir uzman ile iletişimkurulmuştur. Okulumuz okul öncesi öğretmeni Oktay OKYAY tarafından ‘SihirliKahramanlar’’ isimli çocuk hikâye kitabı yazarı Barış BİLMEZ ile iletişim kurulmuştur.Yazar, okulumuza 10/01/2024 tarihinde gelmek üzere davet edilmiştir.Okulumuz okul öncesi öğretmeni Semiha AYDOĞDU KUŞ tarafından ‘’Mutluluğu ArayanKuakka’’ve ‘’Bir Ornitorenk Masalı’’ isimli çocuk hikâye kitapları yazarı ve vantrologYağmur KARTAL ile iletişim kurulmuştur. Yazar, okulumuza 15/01/2024 tarihinde gelmeküzere davet edilmiştir.

2.İlgili uzman ile yüz yüze veya çevrim içi etkinlik gerçekleştirilir. Yazar Barış BİLMEZ ileyüz yüze etkinlik gerçekleştirilmiştir. Yazar, kendi kitabını çocuklara tanıtmıştır. Kitabınyazarının kendisi olduğundan bahsetmiştir. Kitapta yer alan karakterleri tanıttıktan sonraçocuklar ile etkileşimli kitap okuma süreci başlamıştır.Yazar Yağmur Kartal ile yüz yüze etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Yazar, vantrolog kuklagösterisi ardından kendi kitaplarını tanıtmıştır. Kitabın yazarının kendisi olduğundanbahsetmiştir. Çocuklar ile etkileşimli kitap okuma süreci gerçekleştirmiştir.

18-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 16:02 - Görüntülenme: 23